Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Засідання координаційної ради з питань допомоги військовим мобілізованим до Збройних Сил України.

15.01.2015

12 січня 2015 року  голова районної ради В.А.Савенко провів засідання чергової координаційної ради з питань надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей. Участь у засідання взяли керівник апарату Новоукраїнської райдержадміністрації М.Щека, начальник управління  праці та соціального захисту населення Т.Олефіренко, військовий комісар В.Мілінчук, волонтери та батьки військовослужбовців, які нині перебувають на передовій.

Під час засідання обговорювались проблемні питання родин - учасників антитерористичної операції на сході країни, забезпечення бійців «розгрузками» та іншим.  Акцентовано увагу і на подальшій участі небайдужої громадськості в справі допомоги військовослужбовцям. Це і родина Ігнатьєвих, Олександр Білоус, Станіслав Омельченко, Василь Сокуренко та інші.

Зокрема, велася мова про необхідність  пошуку матеріальних ресурсів для проведення ремонту військового УРАЛа, який нині знаходиться в Семенастовому і відновлюється та приводиться до робочого стану  місцевими фермерами.

Також, на нараді районним комісаром було  озвучено питання проведення чергової 4-ї хвилі мобілізації, під час якої  до армії  планується направити  50 тисяч мобілізованих українців.  Як розповів В.Мілінчук при врученні повісток крім працівників військкомату до цієї справи  будуть залучені і волонтери, що дасть змогу зробити мобілізаційну компанію більш прозорою. – « Призиваючи на військову службу ми намагатимемось робити відбір кандидатів в першу чергу за високими моральними та психологічними якостями» - зазначив військовий комісар.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада