Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

ПРЕДСТАВНИКИ ВЛАДИ ЗУСТРІЛИСЯ З БІЙЦЯМИ, ЇХ РІДНИМИ ТА ВОЛОНТЕРАМИ

21.01.2015

Невимушена розмова між волонтерами, районним, міським керівництвом, військовослужбовцями та членами їх родин, відбулася наприкінці минулого  тижня. Під час зустрічі, на якій були присутні бійці, які наразі знаходяться вдома у короткотривалих відпусках та їх рідні, мали гарну нагоду поспілкуватись, почути одне одного та озвучити свої проблеми.

Звертаючись до військовослужбовців, голова Новоукраїнської районної ради Валерій Савенко, говорив, про те, наскільки ми усі переживаємо за їх долі і намагаємося зробити все від нас залежне, щоб полегшити їх перебування на фронті. Розповідаючи про роботу координаційної ради  по допомозі військовослужбовцям,  до якої входять і волонтери, і батьки бійців, Валерій Анатолійович акцентував свою увагу на активній роботі меценатів району – сільгоспвиробників, які постійно підставляють своє плече при вирішенні армійських проблем. Відзначив голова районної ради і підприємців, які постійно допомагають військовим, зокрема родину Гулавських. У той же час, як резюмував Валерій Савенко –« Основні ідеї народжуються у волонтерів, які  і працюють над їх втіленням».   «Вони знають про ваші проблеми, -- сказав Валерій Анатолійович, звертаючись до солдат, тому, що неодноразово побували на передовій, і на власні очі бачили в яких умовах ви відстоюєте нашу Україну. Спасибі вам, за вашу мужність та стійкість. »

Про спільну працю влади з волонтерами, спрямовану на допомогу військовим, говорив і перший заступник голови Новоукраїнської РДА Віктор Куртичан, який вручив військовослужбовцям, які прибули у відпустки з зони АТО відзнаки районної державної адміністрації.  Дякуючи їм за відмінну службу в ім’я України Віктор Петрович наголосив, -«Ми працюємо спільно, влада, уся громада. І якщо буде потрібно, разом з вами, пліч о пліч станемо на захист нашої країни».

Сувеніри та пам’ятні подарунки від мерії  вручив бійцям і голова Новоукраїнської міської ради Олександр Корінний, який також відзначив і роботу колективу працівників кафе-бар «Олімп», які зробили чималий  внесок у справу допомоги військовим.

Увазі усіх присутніх  на зустрічі було представлено і цікавий аматорський відеофільм «По той бік «миру». Кадри, зняті волонтерами на передовій, під час зустрічей з бійцями та передача їм продуктів харчування, інших речей, вісточок  з дому, не могли не зворушити своєю щирістю і самопожертвою наших бійців, які в надзвичайно складних умовах несуть свою службу. При перегляді відеороликів деякі бійці впізнавали себе, своїх бойових товаришів та тих, кого вже немає в живих, так як вони загинули заради нашої України.

У свою чергу військовослужбовці, які були на зустрічі з волонтерами та районним керівництвом, високо оцінили ту увагу і турботу, яку вони відчувають там на передовій від своїх земляків та подякували за матеріальну та моральну підтримку. « Ви говорите, що ми герої. А ми вважаємо героями, вас, тих, хто робить усе заради нашої Перемоги на Сході», -- зазначив один з бійців.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада