Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 30 сесії районної ради шостого скликання

23.01.2015

23 січня 2015 року відбулося пленарне засідання 30 сесії Новоукраїнської районної ради шостого скликання участь у якому із 44 депутатів взяли 32. На засідання були присутні заступник голови районної державної адміністрації В. Куртичан, начальники окремих відділів і управлінь райдержадміністрації, представники районного відділення СБУ, районної прокуратури, сільські голови.

До порядку денного одноголосним рішенням депутатів включено 12 питань найголовнішими серед яких були затвердження програми економічного і соціального розвитку району та , безумовно, районного бюджету на 2015 рік.
Депутатами також прийняті позитивні рішення щодо затвердження:

- програми підтримки комунальних засобів масової інформації району на 2015 рік;

- звіту про виконання районного бюджету за 2014 рік;

- районного плану заходів з виконання у 2015 році районної цільової програми з реалізації у Новоукраїнському районі «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року»;

- технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок;

- плану роботи районної ради на 2015 рік.

Також було внесено зміни до щойно прийнятого районного бюджету. Кілька питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району.

Голова районної ради В. Савенко подякував депутатам, зазначивши, що робота депутатів у постійних комісіях щодо попереднього обговорення питань, які вносяться на розгляд ради знімає всі протиріччя і непорозуміння та дає свої вагомі плоди, переростаючи в одностайність думки у сесійній залі.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада