Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

ДОПОМОЖЕМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

23.01.2015

ДОПОМОЖЕМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

Саме цього гасла й дотримується голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

- У наше неспокійне сьогодення, коли під градом куль і набоїв палає Схід України, для тих, хто залишається в тилу, головне завдання - допомагати нашим військовим, які перебувають у зоні бойових дій, - зазначив голова обласної ради, передаючи чергову допомогу військовим Кіровоградщини.

На цей раз Олександр Чорноіваненко і депутат обласної ради Володимир Арсірій передали військове взуття Bata Boots у кількості 57 пар. Це взуття використовується в несприятливих погодних умовах та під час низьких температур.

У свою чергу глибоку вдячність і щиру повагу за небайдужість та оперативність у вирішенні питань голові обласної ради Олександру Чорноіваненку та депутатському корпусу обласної ради висловили бійці та командування 24 окремого штурмового батальйону “Айдар”.

Варто зазначити, що Олександр Чорноіваненко з перших днів АТО сприяє забезпеченню батальйону технічними засобами, медикаментами, продуктами харчування, військовою амуніцією, тим самим підтримуючи боєготовність і життєдіяльність батальйону.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада