Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Рада сільгоспвиробників підтримує мобілізованих земляків

26.01.2015

Військову каску та планшет, розвіднику 45-ої окремої артилерійської дивізії Олександру Миколайовичу Маринюку передав нещодавно від Ради сільгоспвиробників району її голова Сергій Пантелійович Оношенко.

Сержанту Олександру Маринюку, який на кілька днів прибув у короткотривалу відпустку з зони АТО – 58 років.  Цей привітний чоловік  -  головний взводу розвідки. Пів року тому він був мобілізований для несення служби з метою захисту рідної країни в так звану зону АТО.  Коли розпочалися військові дії на Донбасі, він як сержант запасу пішов записуватись добровольцем. Але тоді, йому відмовили. -  « Мабуть, для добровольця я був застарий, а коли почалася чергова хвиля мобілізація і армії потрібні стали розвідники,  мене призвали на службу», – з посмішкою розповідає немолодий армієць, вдома якого крім дружинин та доньок, чекають ще й 5-ро онуків. Свого часу, коли він проходив армійську службу, то ніс її в складі радянських військ  в Германії. – «Тоді був Радянський Союз, і армії приділялась належна увага.  Минули десятки років. Я деякий час працював і жив  в Росії, потім знову повернувся до Новоукраїнки, де працював  на Новоукраїнському кар’єрі. Навіть припустити не міг, що колись таки доведеться пригадати все , чого вчили в радянській армії, а про те, що доведеться взяти в руки зброю, щоб захищати свою країну від найкращого сусіда і брата, навіть в жахливому сні не могло приснитись, -- говорить Олександр Маринюк.

…Швидко  проминули  дні  відпустки, проведені Олександром Миколайовичем зі своїми рідними.  Наразі він вже повернувся в розташування своєї частини

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада