Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

02.02.2015

На черговій координаційній раді з допомоги військовослужбовцям району, які приймають участь в бойових діях на Сході країни  велася мова як про забезпечення бійців необхідними на передовій речами, так і про хід проведення загальної мобілізаційної кампанії в районі. Як зазначив голова районної ради Валерій Савенко: -« Сьогодні ми повинні гідно  провести мобілізацію, щоб не було ні нарікань ні різного роду протиріч. Кожен військовослужбовець повинен відчути підтримку земляків і бути на фронті в повній бойовій амуніції».

Розглядаючи питання допомоги родинам бійців, які воюють на Донбасі, члени координаційної ради наголосили, що ці питання, після відповідних звернень громадян, розглядатимуться саме на засіданні координаційної ради з врахуванням матеріального стану родин військовослужбовців.  « Допомогу повинні отримувати ті, хто того найбільше потребує. І якщо родині чи бійцю, вже надавалась якого роду підтримка, то можливо варто допомогти й іншим, які ще жодного разу не звертались за допомогою», -- зазначили волонтери.

Також на засіданні заступник голови РДА Віктор Куртичан передав волонтерам кошти в сумі 1750 гривень зібрані держслужбовцями на потреби воїнів. Зокрема, Віктор Петрович розповів і про підтримку родини бійця, доля якого, після ситуації з «Іловайським котлом» лишається невідомою. Такого ж роду інформацію озвучив на нараді і міський голова Олександр Корінний, який вкотре повідомив про здачу коштів в сумі 2000 гривень ( з заробітної плати)  працівниками мерії для військовослужбовців.

Намітивши подальші плани в роботі, влада та місцеві активісти вирішили й надалі тримати на контролі питання забезпечення бійців речами першої необхідності, працювати з метою акумуляції коштів на придбання армійського спорядження та тримати тісний зв'язок з самими армійцями, які вирушають на фронт в рамках чергової мобілізаційної хвилі…
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада