Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

09.02.2015

У ПЕРШУ ЧЕРГУ ПРАЦЮЄМО АДРЕСНО…

Саме на цьому вкотре наголосив під час чергового засідання координаційної ради з допомоги армійцям-землякам, голова районної ради Валерій Савенко. Ознайомивши присутніх з останніми придбаннями для фронту, а це  радіостанції, умивальники, планшети, комплекти військової форми, ватин для пошиття валянок та інше, голова районної  ради акцентував  увагу на тому, що наразі необхідно в першу чергу працювати на задоволення нагальних потреб саме наших мобілізованих земляків.

Працюючи в напрямку придбання для бійців, які воюють на Сході країни необхідної військової амуніції та інших необхідних речей, в тому числі і військового спорядження, новоукраїнці охопили своєю увагою велику кількість військовослужбовців.

Як завжди, на нараді було названо тих, хто вже не вперше надає посильну підтримку армійцям. Це О.Литвиненко (СТОВ «Зоря), який придбав двигун та інші комплектуючі запчастини для ремонту чергового УАЗа, який нині готують для передачі на передову працівники СТЕП-АГРО; підприємці Людмила та Дмитро Товмаченки; члени районної організації чорнобильців, районної  спілки воїнів афганців; працівники Новоукраїнської міської ради; керівництво ООО «ПИкомпани», учнівські, батьківські та педагогічні колективи Глодоської і Марянопільської шкіл, приватні підприємці та жителі міста О.Фоменко, О.Попруга, О.Донець, О.Стебло, Ю.Одарченко, В.Лисенко, Л.Фулга, В.Поповін, В.Мірошніченко, В.Поповкін, подружжя Череватенко.

Також на нараді було передано кошти в сумі 1500 грн.  зібрані працівниками податкової інспекції.

Зважаючи, що дехто з земляків ще жодного разу не потрапляв в поле зору волонтерської діяльності, активісти вирішили активізувати свою роботу в напрямку з’ясування потреб мобілізованих армійців та тих, хто несе службу за контрактом. У цьому вони розраховують в першу чергу на отримання даної інформації від батьків та рідних військовослужбовців.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада