Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

16.02.2015

Традиційно 15 лютого в приміщенні Новоукраїнської районної ради було проведено захід до 26-ї річниці виведення військ з Афганістану участь у якому взяв голова районної ради Валерій Савенко.

Зі словами вдячності до ветеранів Афганістану ,  учасників бойових дій на території інших держав , рідних загиблих у тій чужій  Афганській війні та рідних тих бійців  ,  які загинули виконуючи  свій солдатський обов'язок, захищаючи кордони та цілісність  держави на Сході країни  звернулися голова районної ради В. Савенко, заступник голови Новоукраїнської райдержадміністрації  В. Куртичан та Новоукраїнський міський голова О. Корінний.  Кожен з виступаючих говорив про великий, неоціненний  вклад “афганців” у відстоюванні свободи на Майдані, участі у революції гідності, патріотичному вихованню молоді і тепер захисті територіальної цілісності України на східних рубежах.

В цей день не могло обійтися без нагород. Почесною Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено Олега Анастасєва,   грамотами  районної державної адміністрації та районної ради нагороджено  Олександра Бондаренка, Геннадія Реву, Відзнаки міської ради отримали Василь Добровольський, Юрій Драган, Валерій Кошель, Олександр Скрипка, Генадій Шилов. Варто зазначити, що воїни-інтернаціоналісти всі кошти, які вони отримали разом з грамотами передали  на потреби воїнів АТО.

Матеріальну допомогу від влади та районної організації Спілки ветеранів Афганістану  отримали  рідні  загиблих воїнів-інтернаціоналістів та рідні бійців, які пали смертю хоробрих на Сході України. Передаючи допомогу та квіти матерям полеглих бійців, заступник голови районної афганської організації Віктор Іщенко запевнив рідних , що члени ветеранської організації завжди готові прийти їм на допомогу.

Номерами художньої самодіяльності відповідної тематики  присутніх вітали Володимир Фулга та Олександ Кожухар. З першими  акордами «Чорного тюльпана» у виконанні О. Кожухаря присутні піднялися і стоячи  вшанували пам'ять загиблих у тій далекій війні та пам'ять про героїв сьогодення.

По закінченню урочистостей  відбулося   покладання квітів до стели Небесної Сотні встановленої на честь  загиблих на Майдані Незалежності і наших земляків Володимира Мамадалієва,  Андрія Ткаченка,   які загинули  під час антитерористичної операції на сході України та до пам’ятника  полеглим в Афганістані землякам.Після покладання квітів до пам’ятного знаку, воїни афганці вже традиційно вирушили на могили своїх бойових побратимів на місцеві кладовища. Цього ж дня  у церкві Олександра Невського  священнослужителі відслужили панахиду за загиблими.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада