Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

17.02.2015

Традиційно засідання координаційної ради розпочалося з передачі зібраних коштів на допомогу мобілізованим землякам 600 гривень зібрали працівники виконавчого апарату районної ради та 300 гривень працівники держземагенства.

Голова  районної ради, голова координаційної ради з питань підтримки воїнів-земляків, які приймають участь в АТО Валерій Савенко поінформувавши про пророблену за тиждень роботу щодо допомоги армійцям, які несуть службу на Сході акцентувавши увагу присутніх на тому, що  в першу чергу допомогу потрібно надавати саме новоукраїнцям, які наразі воюють на Луганщині та Донеччині.

Зокрема, як повідомив голова районної ради за допомогою громадськості та коштів Ради сільгоспвиробників волонтерами було придбано тепловізор вартістю 80 тисяч гривень для бійців 72-ої  бригади швидкого реагування.

-«Звичайно, левову частину коштів для придбання військового прибору було виділено з рахунку Ради сільгоспвиробників, але не можна відзначити, свідомих, небайдужих новоукраїнців, які своїм посильним внеском допомогли армійцям, - зазначив Валерій Анатолійович. Так, кошти для придбання тепловізора здавали: учнівський та педагогічний колективи Кропивницької ЗШ, працівники Новоукраїнської дитячої-музичної школи, жителі сіл Лозоватка та Вільні Луки, Комишувате, Ліски, працівники комунального закладу «Новоукраїнський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», фермери: Олександр Чередніченко, Володимир  Фефелов, Олександр Філюков, Богдан та Віктор Шуляки, Станіслав Косенко, Олександр Литвиненко,  Ігор Ватульов; підприємці: Олег Коваль, Станіслав  Шеремет, Ірина Ліщинська з м. Кіровограда,  члени районної організації Спілки ветеранів Афганістану, новоукраїнці Олена Рябошапка, Олександр Деменков, волонтер Володимир Поповкін.

Крім тепловізора було придбано  планшети, біноклі та взуття. Все це  через кілька днів буде доставлені волонтерами та передову.

Також на нараді начальник управління  соціального захисту населення Тетяна Олефіренко проінформувала про те, що нині вже розпочато фінансування Комплексної районної програми з підтримки учасників АТО та членів їх родин.  -  На сьогодні з районного бюджету для вирішення потреб 13-ти  воїнів АТО вже виплачено 20 тисяч гривень.

Загалом, обговоривши проблемні питання та намітивши плани на наступний тиждень представники влади та волонтери узгодили подальші дії та разом спланували першочерговість надання допомоги бійцям, які воюють на передовій.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада