Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

24.02.2015

На черговому засіданні координаційної ради з допомоги військовослужбовцям, які несуть службу в зоні АТО , яке традиційно щопонеділка відбувається у Новоукраїнській районній раді був присутній  командир І-ої зенітно - ракетної батареї капітан Олександр Дащук, який приїхав у короткострокову відпустку  з передової.  Голова районної ради Валерій Савенко передав військовослужбовцю тепловізор та запевнив бійця, що новоукраїнці й надалі підтримуватимуть земляків, які воюють за рідну Україну.

Приймаючи дороговартісний пристрій український офіцер щиро подякував усій громаді Новоукраїнщини за постійну підтримку. - «Я щиро вдячний за придбання новоукраїнцями такого потрібного нам військового пристрою. Ми постійно відчуваємо вашу допомогу. Від усіх бійців висловлюю слова щирої вдячності районній владі, волонтерам, навчальним закладам району, керівництву ТОВ АПК імені Гіталова, комишуватцям і усім небайдужим людям, хто допомагає нашим військовим.»

Валерій Савенко повідомив волонтерів про те, що на черговому засіданні Ради сільгоспвиробників аграрії прийняли  рішення продовжити  збір  коштів на рахунку Ради для вирішення проблем військових.

Говорячи про продовження проведення мобілізації на території району військовий комісар Валерій Мілінчук акцентував увагу, що в рамках чергової 4-ої мобілізаційної хвилі до війська буде призвано ще 40 осіб.

Волонтери інформували  про те, що жителями Новоукраїнщини зараз   зібрано чимало продуктів харчування. Вкотре долучились до волонтерської роботи та збору продуктів харчування учнівський та педагогічний колективи ЗОШ №3 та ЗОШ №8, приватні підприємці С.Талько та А.Музика, сільгосппідприємства Ф/Г « Землероб» та СТОВ «Колос». Цей гуманітарний вантаж найближчим часом буде доставлено волонтерів на Схід та у  частини, де несуть службу наші земляки.  Значну допомогу бійцям надали і волонтери з Доброволечківки, які вже давно приєдналися до новоукраїнських активістів і передають з ними на передову продукти харчування зібрані Добровеличківською громадою.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада