Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Події

28.10.2016
Відбувся мітинг з нагоди 72 річниці з дня визволення України від німецьких окупантів.

26.10.2016
Із тридцяти чотирьох депутатів районної ради сьомого скликання на сесії були присутні двадцять два . В роботі сесії взяли участь голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко О.А., голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленко В.В., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.
До порядку денного було включено 29  питань. З усіх питань прийнято відповідні рішення.

17.10.2016

До уваги депутатів районної ради!

26 жовтня 2016 року о 10.00 годині  в приміщенні Новоукраїнської районної ради відбудеться пленарне засідання восьомої сесії районної ради сьомого скликання

30.09.2016

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

У  День людей похилого віку та День ветерана, Прийміть  найщиріші привітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей– це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Цей день чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям Новоукраїнщини за Ваш неоцінений вклад у розвиток району, за багаторічну  добросовісну працю. Ви достойно виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід онукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому. Приємно констатувати, що багато із Вас веде активний спосіб життя. Ви берете участь в патріотичному вихованні молоді, займаєтесь мистецтвом та творчістю, є членами громадських організацій.

Тож  бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять Вас стороною, а добро, що Ви робите, повертається сторицею!


З повагою

Голова районної ради                                                          В. Савенко


30.09.2016
Шановні освітяни!
Щиро вітаємо вас з професійним святом! Висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання.
Бажаємо вам, дорогі вчителі, відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя й людської шани. Нехай у всіх ваших починаннях буде супутником успіх.

З повагою  

Голова районної ради                                                                             В. Савенко

Заступник голови районної ради                                                             О. Талашкевич

10.08.2016
10 серпня 2016 року відбулося пленарне засідання сьомої сесії районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося  25  питань. З усіх питань прийнято відповідні рішення.

25.07.2016

25 липня 2016 року голова районної ради видав розпорядження № 60-р про скликання сьомої сесії районної  ради сьомого скликання  10 серпня 2016 року о 10 годині в сесійній залі районної ради


24.06.2016
24 червня 2016 року відбулися заходи з відзначення Дня Конституції України.

23.06.2016
Голова Новоукраїнської районної ради В. Савенко взяв участь у урочистих заходах з нагоди відзначення Дня державної служби.

22.06.2016
22 червня 2016 року у День скорботи і вшанування пам"яті жертв війни за участі представників влади та громадськості відбувся мітинг та покладання квітів до обеліску  Слави

Показать: 10 |  25 |  50 |  Все записи         15 |  16 |  17 |  18        Всего: 27 страниц
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада