Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

24.03.2015

На черговому засіданні координаційної ради з питань допомоги армії голова районної ради Валерій Савенко проінформував присутніх про наявність речей, які закуповувались для подальшого надання їх в користування бійцям АТО та занотував озвучені волонтерами проблеми земляків-армійців. Зокрема, це придбання військової форми та бронежилету великих розмірів та оновлення військового обмундирування кільком бійцям-землякам.

Також, на нараді велася мова про надання військкоматом підтверджуючих довідок, щодо перебування мобілізованих земляків на службі у Збройних Силах України.

Продовжуючи збір допомоги військовим активісти тримають зв'язок з нашими вояками і планують чергову поїздку на Схід. Долучившись до волонтерського руху учнівський та педагогічний колективи Петрівської школи зібрали та передали воїнам домашні заготовки та овочі. Вкотре посильну допомогу надали родини  новоукраїнців:  Спориш, Романескул, Товмаченко.  Допомогу щодо заправки скрапленим газом волонтерської автіки надав М.Бакун.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада