Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 31 сесії районної ради

01.04.2015

1 квітня відбулося пленарне засідання  позачергової  тридцять першої  сесії  Новоукраїнської районної ради шостого скликання. Із 44 обранців на засіданні були присутні 28.  До розгляду пропонувалося 15 питань серед яких  внесення змін до  районної програми «Вчитель», районної програми  «Територіальна оборона», та програми підтримки комунального підприємства «Комунальник» Новоукраїнської районної ради, внесення змін до рішення районної ради від 23 січня 2015 року № 536 «Про районний бюджет на 2015 рік», частина питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району. Погодили депутати  кандидатуру Лариси Борисівни Колпак на призначення її директором  Малопомічнянської школи. Стояло на порядку денному і питання про  обрання заступника голови районної ради шостого скликання. Тож за пропозицією голови районної ради одноголосним рішенням депутатським корпусом заступником голови Новоукраїнської районної ради шостого скликання обрано Степаненко Наталю Андріївну, яка приступить до виконання своїх обов’язків після проходження процедури спеціальної перевірки.

Також на засіданні депутатом районної ради Володимиром Заголюком  з метою захисту інтересів виборців було порушено  питання видачі ліків, за безкоштовними рецептами Депутатським корпусом прийнято рішення про включення до порядку денного  чергової сесії районної ради звіту головного лікаря про надходження коштів на забезпечення хворих безкоштовними ліками та їх використання.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада