Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

08.04.2015

На черговому засіданні координаційної ради з питань допомоги військовослужбовцям, які несуть службу в зоні АТО та їх  родинам, яке провів голова районної ради Валерій Савенко, було озвучено використання коштів для їх підтримки.

Так, Валерій Савенко поінформував присутніх про те, що лише з початку цього  року з рахунку  Ради сільгоспвиробників району на потреби воїнів було використано більше 120 тисяч гривень. – «Усе намічене було виконано, за потреби армійцям придбано необхідне обмундирування, взуття та екіпіровка, які  доставлялися волонтерами на передову »- зазначив голова районної ради.

В рамках виконання  районної програми підтримки воїнів АТО та їх родин, в цьому році з районного бюджету,  допомогу було надано більше ніж на 85 тисяч гривень. Родини загиблих і поранених отримували фінансову підтримку і з інших джерел, в тому числі і обласного бюджету.  Сума цієї допомоги становить більше 45 тисяч гривень повідомила начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Тетяна Олефіренко, акцентувавши увагу  на тому, що майже усі сільські ради теж активно виділяють кошти на потреби армійці та їх родин. Зокрема, за рішенням виконкому Помічнянської сільської ради усім родинам військовослужбовців, які воюють на Сход, і було виділено по 400 гривень допомоги.  Рішенням Рівнянської сільської ради  депутати вирішили підтримати родину загиблого в АТО земляка  виділивши на його поховання 18 900   гривень.   «Ніхто не лишається осторонь. Кожна громада підтримує своїх вояків по мірі можливості» - резюмувала  Тетяна Петрівна.

Питання підтримки воїнів АТО та членів їх родин постійно перебуває на контролі влади. Так, і на останній сесії районної ради депутати одноголосно проголосували за виділення на фінансування районної програми , щодо їх підтримки, ще додаткових 150 тисяч.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада