Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

З Днем Перемоги!

08.05.2015

Дорогі ветерани! Шановні земляки!

Від щирого серця вітаю вас із  70-ю річницею Великої Перемоги над фашистськими загарбниками!
Свято Перемоги назавжди залишиться в історії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу  та мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни.
Стійкість, патріотизм,  самовідданість та самопожертва  старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті – справжній приклад високого героїзму для прийдешніх поколінь. Ми схиляємося перед ветеранами, які пронесли через усі лихоліття любов до Батьківщини,  бажання бачити її заможною та квітучою. Неоціненним є  подвиг тих, хто підняв зі згарищ міста і села, відбудував зруйноване народне господарство, заклав підвалини незалежної України. Сьогодні наш обов’язок – бути гідними вашого надзвичайного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир та злагоду на рідній землі, створити всі умови для гідного життя. 
Щиро бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я та довголіття, щоб ніколи тінь смутку не затьмарювала ваше чоло. 
Велич Вашого подвигу непідвладна часові. 
Доземний уклін живим і вічна пам’ять загиблим!
З Днем Перемоги, дорогі земляки!

 

З повагою

Заступник голови районної ради                                                                 Н. Степаненко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада