Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

20 травня відбулося спільне засідання.

21.05.2015

20 травня  заступник голови районної ради Н.Степаненко, заступник голови райдержадміністрації В.Куртичан провели спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та методичної наради райдержадміністрації для сільських голів. Першим і найактуальнішим було питання про перспективний план формування територій громад Кіровоградської області для розгляду якого було запрошено на засідання  керівника офісу реформ у Кіровоградській області, виконавчого директора Кіровоградської обласної асоціації органів місцевого самоврядування В.Нижника.

На початку наради Нижник Володимир Валерійович доповів присутніми про перспективний план формування територій громад Кіровоградської області. Під час свого виступу він наголосив, що перспективний план формування територій громад Кіровоградської області є лише економічною моделлю майбутнього об’єднання громад, завданням якого є врахування інтересів громад з дотриманням принципу добровільності, визначеного Законом України “Про добровільне об’єднання територіальних громад”, з метою створення виваженої та всебічно обґрунтованої системи місцевого самоврядування.

Також на нараді було розглянуто наступні питання: про кредитування на придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалів; про положення законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій; про вклад місцевих органів влади у виконання обласної програми розвитку краєзнавства на 2013-2015 роки; про організацію обліку дітей і підлітків шкільного віку та охоплення їх навчанням; про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт на територіях сільських рад; про основні питання ведення по господарського обліку міською та сільськими радами, внесено зміни до складу Координаційної ради, яку тепер буде очолювати Степаненко Н.А. – заступник голови районної ради.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада