Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

100 річчя О.В. Гіталова

28.05.2015

27 травня 2015 року в с.Комишувате Новоукраїнського району відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 100-річного ювілею славетного земляка, видатного хлібороба, громадського та політичного діяча – Олександра Васильовича Гіталова, двічі Героя Соціалістичної Праці.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій  Кузьменко, голова Кіровоградської обласної ради Олександр  Чорноіваненко, які  вручили щорічну обласну премію імені Двічі Героя Соціалістичної Праці Олександра Васильовича Гіталова переможцям у номінаціях «Кращий механізатор», «Кращий керівник агроформування», спільні грамоти Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської обласної ради кращим працівникам сільського господарства.

У своєму  виступі голова Новоукраїнської райдержадміністрації Валерій Савенко зазначив, що не перерахувати всього того нового, гарного і корисного, що з’явилося тоді на нашій землі — на полях, в селах і в районному центрі — завдяки Гіталову, його мудрості, доброті, невсипущості. Олександр Васильович любив життя і бачив його сенс у безкорисливому служінні людям, країні, народу. Він був і залишається взірцем того, як, будучи простим хліборобом, можна бути Великою Людиною.

Гості мали можливість відвідати виставку «Дума про хліб – дума про людину», яка експонувалася у музеї Трудової Слави. Вшанувати пам'ять  Олександра Васильовича Гіталова покладанням квітів до його погруддя, яке розміщене на центральній площі села, стати учасниками концерту, який на сцені сільського Будинку культури дарували публіці артисти академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни». По завершенню урочистостей свято продовжилося масовими гуляннями на центральній площі.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада