Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Заступник голови районної ради Н. Степаненко відвідала свято останнього звоника у Приютівській ЗОШ

02.06.2015

Заступник голови Новоукраїнської районної ради  Наталія Степаненко побувала на святі останнього дзвоника в Приютівській ЗШ І-ІІІ ступенів.  Вітаючи школярів та педагогів , Наталія Андріївна побажала усім гарних здобутків в наступному навчальному році, радісного літнього відпочинку та головне – скорішого настання миру на нашій землі. До побажань Наталії Степаненко приєдналися  депутат обласної ради, керівник ТОВ «Рассвет» Микола Макодзеба та сільський голова Ольга Присяжнюк.

Приємною новиною для школярів стало повідомлення сільського голови Ольги Федорівни про те, що сільською радою  виділено кошти на підвезення усіх 80 учнів до Кіровоградського дендропарку, а квитки на атракціони для них придбав керівник ТОВ «Авангард-ЛТД» Борис Крамар.

Побувала заступник голови районної ради  в сільському Будинку культури і дитячому садочку та відзначила гарну співпрацю сільської ради з сільгоспвиробниками та підприємцями, які працюють на території і суттєво підтримують розвиток соціальної сфери на селі.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада