Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

13.07.2015
13 липня в оновленому складі приступили до роботи члени координаційної ради з питань допомоги мобілізованим військовослужбовцям та членам їх родин. Головою координаційної ради залишається голова районної державної адміністрації Валерій Савенко, а його заступником стала заступник голови  районної ради Наталія Степаненко. Значно збільшено і кількісний склад членів самої ради. Крім міського голови, волонтерів, представників громадськості та районного військкомату у засіданнях прийматимуть участь і працівники служб та відомств, які в межах своїх професійних обов’язків займаються вирішенням проблем мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців.
Дане пере форматування, як пояснив голова координаційної ради Валерій Савенко, викликане тим, що кількість демобілізованих новоукраїнців почала зростати, відповідно перед державними службами постають нові завдання. Це і вирішення питань працевлаштування, соціального захисту, реабілітації, земельних відносин та інше.
Також, розглядалося на засіданні і питання придбання дров для потреб родин військовослужбовців та інші аспекти соціальної підтримки мобілізованих та демобілізованих новоукраїнців. І як зазначив наприкінці наради Валерій Савенко, наразі використовуються усі можливості, щоб допомогти і військовослужбовцям і їх родинам.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада