Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Щотижневе засідання координаційної ради з питань допомоги військовослужбовцям

20.07.2015

20 липня в оновленому складі, відбулося щотижневе засідання координаційної ради з питань допомоги військовослужбовцям – землякам, які несуть службу в зоні АТО та членам їх родин.

Голова райдержадміністрації Савенко В.А. повідомив присутніх про те, що наразі з району вкотре відправлено, по лінії військкомату, вже 5-ту одиницю техніки для військових потреб придбаної за кошти сільгосптоваровиробників. Загалом же, враховуючи передані армії вантажні автомобілі кількість даної техніки, яка слугує бійцям при виконання ними бойових завдань, значно більша.

Обговорено на засіданні і питання сімейного відпочинку демобілізованих новоукраїнців, для яких придбано путівки на море.

Також, як розповіла начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Тетяна Олефіренко родини учасників АТО практично щодня звертаються за наданням матеріальної допомоги. І хоча поки що коштів достатньо, але не виключено, що доведеться робити уточнення до районної програми соціального захисту населення району і віднаходити додаткові кошти для вирішення проблем родин військовослужбовців. Зокрема було наголошено на тому, що в ряді сільських рад проводиться недостатня інформаційна робота з родинами мобілізованих. Як результат, люди звертаються за наданням допомоги до району, хоча у бюджетах їх сільських рад кошти на потреби служивих передбачено прийнятими програмами.

Обговорено на нараді і питання здачі благодійних внесків до районної лікарні тими, хто проходить медогляд за направленнями військкомату. Як зазначив головний лікар Новоукраїнської центральної районної лікарні Ігор Шилінський при проходженні даного обстеження (комісії) благодійні внески сплачувати не потрібно.

Про ситуацію з наданням земельних наділів учасникам АТО присутніх проінформував начальник відділу Держземагенства в Новоукраїнському районі Олег Прижигалінський.

Прозвучала на нараді і інформація волонтерів БФ «З добром та миром» про одну з останніх поїздок на передову. Зокрема, як розповів А.Панченко ново українські волонтери, разом з активом міста Помічна Добровеличківського району побували в секторі «М» та «Б». Відвідали вони і своїх земляків військовослужбовців, які несуть службу в частинах 95-ої, 72-ої та 17-ої бригад.

Фінансову та матеріальну допомогу для даної поїздки надали небайдужі мешканці сіл Петрівки, Фурманово, Новомиколаївки , фермера Віктор Касьянчук та Віктор Махно, керівник ТОВ "Лан" Олег Макодзеба, підприємець Микола Мезенцев та Рада сільгосптоваровиробників району, активні жителі Добровеличківського та Новомиргородківського районів і БФ Станіслава Березкіна «Добротвір».
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада