Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

24 липня 2015 року відбулося засідання Громадської ради

24.07.2015

24 липня відбулося засідання Громадської ради при Новоукраїнській райдержадміністрації за участі голови районної державної адміністрації Савенка В.А., заступника голови районної ради Степаненко Н.А. та керівника апарату райдержадміністрації Щеки М.Б.

На початку засідання голова Громадської ради Тетяна Козловська в зв’язку з кадровими змінами винесла  на розгляд питання про обрання секретаря Громадської ради.

Головний лікар Новоукраїнської центральної районної лікарні Шилінський І.М. надав інформацію про діяльність благодійного фонду "Розвиток медицини". Під час виступу Ігор Миколайович прозвітував про діяльність благодійного фонду та виділив основні напрямки діяльності фонду.

Голова районної державної адміністрації Савенко В.А. порекомендував головному лікарю забезпечити більш прозору діяльність благодійного фонду "Розвиток медицини".

Особливу увагу на засіданні було приділено питанню формування спроможних громад на території Новоукраїнського району. Заступник голови районної ради Степаненко Н.А. довела до відома присутніх інформацію про схвалений проект Перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області.

Головний спеціаліст з юридичних питань відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації Ляшенко О.В. ознайомила присутніх з Державною програмою щодо реалізації засад державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційної стратегії) на 2015-2017 роки.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада