Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Приютівські школярі переступили поріг навчального закладу з гарним настроєм

01.09.2015

ПРИЮТІВСЬКІ ШКОЛЯРІ ПЕРЕСТУПИЛИ ПОРІГ  НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ З ГАРНИМ НАСТРОЄМ…

Заступник голови Новоукраїнської районної ради  Наталія Степаненко побувала на першому дзвонику в Приютівській ЗШ І-ІІІ ступенів.  Вітаючи школярів та педагогів, Наталія Андріївна побажала усім гарних здобутків в новому навчальному році  та головне – скорішого настання миру на нашій землі, а також вручила шкільним баскетбольним та футбольним командам м’ячі.

Приємною новиною для школярів став ремонт будівлі школи, який фактично був зроблений руками працівників школи. З сільського бюджету за ініціативою сільського голови  Присяжнюк О.Ф. на школу було спрямовано більше 70 тисяч гривень для придбання кахля для столової, 15-ти метало пластикових вікон та інше. Вагому підтримку надало і керівництво агропідприємств ТОВ «Авангард-ЛТД» , ТОВ «Рассвет» та ТОВ «Оріон». Цемент, пісок, труби для водопроводу, фарба, шпалери, майстри-будівельники та матеріальні ресурси усе це та багато іншого було надано ними для того, щоб покращити як зовнішній так і внутрішній вигляд навчального закладу. Головне – навчальний процес тепер проходитиме в дійсно комфортних і гарних умовах.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада