Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося районне свято театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти"

24.09.2015

24 вересня заступник голови Новоукраїнської районної ради Наталія Степаненко взяла участь у районному святі театрального мистецтва  «Вересневі самоцвіти», яке традиційно проводиться на сценах сільських закладів культури. Цьогоріч  справжніх поціновувачів театрального мистецтва та учасників аматорських театральних колективів  гостинно приймала Мар’янопільська громада.  Відкриваючи свято Наталія Андріївна  відзначила, що сьогодні громада власними зусиллями створила гарні умови для розвитку своєї території і спільною працею досягла чималих результатів від яких залежить добробут жителів Марянопільської сільської ради. Зокрема, свідченням цього є і відремонтований сільський клуб і дитячий садочок, який діє у нещодавно створеному  Марянопільському  навчально - виховному комплексі.

Про гарні умови створені для відпочинку громади говорив і начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації, заслужений працівник культури Анатолій Бондар.

Перед початком презентації театральних колективів, які порадували присутніх своїми талановитими виступами, відбулася церемонія нагородження аматорів Новоукраїнщини.

Дипломами відділу культури і туризму за популяризацію аматорського театрального мистецтва, професійну майстерність, активну участь в художній самодіяльності району та з нагоди 45-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» нагороджено: народні аматорські театри Рівнянського сільського Будинку культури (режисер Олександр Ніколаєнко) та ЦПК «ювілейного ( режисер Анатолій Тєлков); аматорські театральні колективи сільських Будинків культури Комишуватого (режисер Марина Усова), Малопомічни ( режисер Ірина Щаповал), Ганівки ( реж. Лілія Малько), Новоєгорівки ( реж.Наталія Кузьменко), Кропивницького (реж.Лариса Урба) та аматорський театральний колектив  Марянопільського сільського клубу (реж.Надія Слишова).

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада