Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

День державної служби

23.06.2016
Голова Новоукраїнської районної ради Валерій  Савенко взяв участь у урочистих заходах з нагоди відзначення Дня державної служби, привітав державних службовців з їх професійним святом та спільно з головою районної державної адміністрації Віктором Самойленком вручили районні відзнаки. Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджені: Іщенко Володимир Іванович- начальник  управління Пенсійного фонду України в Новоукраїнському районі, Куртичан Віктор Петрович - перший заступник голови районної держаної адміністрації. Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджені: Кудімова  Віта Миколаївна- начальник відділу сім"ї та соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Плігіна Тетяна Сергіївна- спеціаліст фінансово - господарського забезпечення апарату райдержадміністрації.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада