Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання восьмої сесії районної ради сьомого скликання

26.10.2016
26 жовтня 2016 року відболося пленарне засідання восьмої сесії районної ради сьомого скликання. Із тридцяти чотирьох депутатів на сесії були присутні двадцять два . В роботі сесії взяли участь голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко О.А., голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленко В.В.
До порядку денного було включено 29  питань. З усіх питань прийнято відповідні рішення.
Головні питання, які розглядалися на сесії:

- Про виконання заходів з підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо – зимовий період 2016 -2017 року.

- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року.

- Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2015 року № 25 «Про районний бюджет на 2016 рік».



Районна рада затвердила текст  зверненя до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, міністерства інфраструктури України, міністерства рагіонального розвитку та житлово-комунального господарства України  стосовно повернення частини коштів дорожнього збору до місцевих бюджетів.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада