Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відзначення міжнародного дня волонтерів

06.12.2016

Сьогодні 6 грудня у сесійній залі Новоукраїнської районної ради відбулися урочисті заходи щодо відзначення міжнародного дня волонтерів. З вітальним словом до присутніх у залі звернувся голова районної ради Валерій Савенко наголосивши на тому, що  Новоукраїнські волонтери доклали максимум зусиль, аби підтримати наших захисників, наших воїнів у нелегкі часи становлення сучасних Збройних Сил України та спільно із першим заступником голови районної державної адміністрації Віктором Куртичаном вручили районні відзнаки волонтерам Булгаренку Василю Миколайовичу, Воротнюк Ларисі Іванівні, Змеул Аллі Іванівні. Зі словами вдячності до волонтерів та громадськості звернуся і голова волонтерської організації Микола Іванович Донець та передав Грамоти від командира військової частини полковника Литвинова приватним підприємцям Станіславу та Лесі Талькам, учнівському та педагогічному колективам ПТУ 40 міста Новоукраїнка.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада