Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Інформація про проведення конкурсного відбору суб’єкта оціночної діяльності

17.07.2017

Відомості про об’єкт оцінки: орендоване майно цілісного майнового комплексу РКП «Новоукраїнка-паливо» (в оренді ТОВ "Сатурн") місцезнаходження: м. Новоукраїнка, вул. Чайковського, 14 (після перенумерації № 15).

Мета проведення оцінки – визначення ринкової вартості для продовження договору оренди.

Перелік підтвердних документів, які передаються на розгляд комісії: заява на участь у конкурсі за встановленою формою, копія установчого документа, копії кваліфікаційних документів оцінювачів, письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено до проведення робіт з оцінки майна, копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, інформація про претендента, що містить відомості про його досвід роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним.

До участі в конкурсі можуть бути допущенні суб’єкти, які діють на основі сертифікатів, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», яким передбачено здійснення діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна, що відповідають об’єкту оцінки.

Термін виконання робіт - десять календарних днів.

Конкурс відбудеться 31.07.2017 року о 9 годині за адресою: вул. Соборна, 61, м. Новоукраїнка (ІІ поверх, кабінет заступника голови районної ради). Конкурсна документація подається за вказаною адресою в закритому конверті. Кінцевий термін подання документів - за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу, телефон для довідок 2-39-99.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада