Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Вітання з Днем ветерана

22.09.2017

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Від імені депутатського корпусу обласної ради прийміть найтепліші вітання з нагоди відзначення даних свят!

Запровадження цих свят  – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Найбільше багатство “літніх людей” - досвід, знання, уміння, мудрість, які ви, шановні ветерани, передаєте підростаючому поколінню. Ви є останніми носіями класичної культури, в якій понад усе - честь, вихованість, толерантність - ті духовні якості, завдяки яким ви гідно пройшли крізь усі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій і війн.

Ми, молодше покоління, прагнемо робити все, щоб увагою та турботою були оточені люди, які зі зброєю в руках захищали Батьківщину, чесною і сумлінною працею зміцнювали економіку країни та потенціал Кіровоградщини. Ми маємо створити всі умови для вашого гідного життя.

З нагоди свята  щиро бажаю вам миру, добра і щастя!

Бажаю  міцного здоров’я,  довголіття,  радості та злагоди у ваших душах.          Нехай у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові!

З повагою

голова обласної ради                           Олександр Чорноіваненко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада