Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Вітання голови облради освітян

22.09.2017

Шановна освітянська громадо Кіровоградщини!

Прийміть  вітання із професійним святом, яке об’єднує всіх, хто виховує, навчає нові покоління, даруючи Україні перспективу в обраному нами європейському майбутньому.

Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро,  вам вірять,  до вашої думки дослухаються, у вас вчаться.          Завдяки вашій повсякденній праці,  діти поринають у невичерпні скарбниці знань, що допомагають їм  обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Я впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Хай кожен день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються плани в ім'я щасливого майбутнього держави.

Бажаю, щоб у ваших родинах завжди панували тепло, мир, радість та затишок.

Нехай вам завжди всміхається доля на довгих стежинах життєвої ниви, супроводжує віра й наснага, надія і людська повага!

З повагою

Голова обласної ради                                        Олександр Чорноіваненко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада