Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Привітання з днем ветерана В.Савенко

22.09.2017

Шановні Новоукраїнці!

Від щирого серця вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем
людини похилого віку!
Наш легендарний народ з поміж інших народів світу славився своїм шанобливим ставленням до батьків, великою турботою про найстарших представників громади.
Піклування про людей старшого покоління це справа нашого суспільсьва адже саме старші люди зберегли для нас культурні надбання нації, національні традиції та народні звичаї. Навчили нас  мужньо долати труднощі, бути достойними нащадками.
Багато випробувань довелося вам пережити, але вам вдалося зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і разом з тим велика  відповідальність .
Цей день символізує єдность і спадкоємность поколінь та є чудовою нагодою висловити слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Шкода, що з кожним роком ми втрачаємо наших ветеранів живих свідків далеких воєнних років та учасників післявоєнної відбудови. Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нас, нашого майбутнього..
Нехай ваші роки будуть світлими й ласкавими, сповненими душевним теплом, увагою і турботою!

Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

Зі святом !

Голова   районної ради В. Савенко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада