Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Привітання голови обласної ради з Покровою

13.10.2017

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРА ЧОРНОІВАНЕНКА

Шановні друзі!

Уже увійшло в традицію 14 жовтня відзначати свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва і День захисника України!

Українцям здавна були притаманні особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею, яка своїми молитвами покриває нас від зла і завжди готова розпростерти Свій Покров над кожним із нас. Їй відомі всі наші потреби й турботи, радощі і печалі. Саме з її покровом і заступництвом ми пов’язуємо  свої надії.

Також, це свято уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців і визволителів рідної землі.

Вітаю всіх чоловіків  зі святом! Бажаю міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Щиросердно зичу всім щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу.

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю й підтримкою близьких і рідних.  Міцного та надійного тилу! Миру всім, радості і благополуччя!

З повагою

Голова обласної ради                                             Олександр Чорноіваненко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада