Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 14 сесії

01.11.2017

01.11.2017 року відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання.  До розгляду пропонувалося 25 питань, які попередньо розглянуто і погоджено на засіданнях постійних комісій. Перед початком роботи засідання голова районної ради представив депутатському корпусу новопризначеного заступника голови райдержадміністрації  Олександра Вікторовича Іваня, надав слово для звернення до депутатського корпусу представнику добровільної   армії України О.М. Нешкребі.  В ході засідання депутати заслухали інформацію першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Куртичана про виконання заходів з підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо- зимовий період 2017 – 2018 років. Затвердили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року та районні програми щодо :

-  оздоровлення та відпочинку дітей Новоукраїнського району ;

-  зайнятості населення  Новоукраїнського району;

- удосконалення впровадження  податкових сервісів з особистого  обслуговування платників податків у  Новоукраїнській ОДПІ ;

- фінансової підтримки КУ «Комунальник» Новоукраїнської районної ради.

Також  відповідними рішеннями внесено  зміни до районного бюджету та раніше прийнятих програм, зокрема, програми розвитку освіти Новоукраїнщини, програми щодо реконструкції котелень закладів освіти. Значна частина питань порядку денного стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району та безпосередньо діяльності ради. З прийнятими рішення можна буде ознайомитися на офіційному сайті  Новоукраїнської районної ради.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада