Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 19 сесії районної ради сьомого скликання

22.08.2018

Сьогодні, 22 серпня 2018 відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії сьомого скликання районної ради. Із 34 депутатів на засіданні прибув 21 депутат. Участь у роботі за сідання взяли голова районної адміністрації Віктор Самойленко , перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Куртичан, заступник голови райдержадміністрації Олександр Івань, перший заступник начальника місцевої прокуратури Максим Кобзаренко, начальник районного відділу поліції Ігор Матвійчук, і представники преси.

До розгляду пропонувалося 18 питань. Питання було включено до порядку денного розглянуто та з усіх питань прийнято відповідні рішення, з якими у визначений законом термін можна буде ознайомитися на сайті районної ради. В ході пленарного засідання депутатським корпусом заслухано інформацію місцевої прокуратури щодо стану законності на території Новоукраїнського району, затверджено районну цільову програму «Доступна медицина» на 2018 – 2020 роки, затверджено звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2018 року, внесено зміни до районного бюджету на 2018 рік та районної програми підтримки місцевих органів виконавчої влади з питань реалізації ними делегованих і владних повноважень у Новоукраїнському районі на 2017 – 2018 роки. В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень заслухано інформації щодо стану виконання районних програм цивільного захисту Новоукраїнського району та соціального захисту населення Новоукраїнського району. Депутатським корпусом затверджено текст звернення депутатів районної ради до Верховної Ради України, запропонований депутатом районної ради Людмилою Красновою. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності та безпосередньо діяльності ради.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада