Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

З Днем державного прапора та 27 річницею незалежності

23.08.2018

Шановні Новоукраїнці

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора та 27-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави!

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Ми зрозуміли, що самі повинні творити свою долю.

Україна й сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне життя.

Вже п’ятий рік поспіль ми відзначаємо День Державного Прапора та День Незалежності у час, коли на сході країни триває війна саме за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє. Кращі сини нашої Батьківщини щодня ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі.

Всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Шановні жителі Новоукраїнського району ! З нагоди Дня Державного Прапора і річниці Незалежності нашої держави бажаю Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях. Нехай на нашій землі знову запанує спокій і злагода, а у серцях завжди палає вогник надії на щасливе майбутнє нашої України.


Голова районної ради                                                                                         Валерій Савенко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада