Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Вітання голови районної ради

16.11.2018

 




 

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаю Вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства України!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та багатовікових сільськогосподарських традицій. В тому числі і Новоукраїнщина славетна і знана в Україні завдячуючи саме трудовим традиціям аграрної сфери. На сьогодні Ви є продовжувачами цих трудових традицій вносити новизну та примножуєте їх. Нелегко сьогодні працювати на землі, але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
Тож щиро вітаю людей цієї професії – хліборобів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

З повагою

Голова районної ради В.Савенко

 

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада