Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

На сесії районної ради

21.11.2018

 

Сьогодні, 21 листопада 2018 року відбулося пленарне засідання двадцятої сесії Новоукраїнської районної ради сьомого скликання. Із 34 депутатів на засіданні були присутні 20 . Участь у засідані взяли: голова районної державної адміністрації Віктор Самойленко,заступник голови райдержадміністрації О. Івань, керівники окремих відділів та управлінь райдержадміністрації, представники преси.

До розгляду пропонувалось 25 питань. Питання було включено до порядку денного розглянуто та з усіх питань прийнято відповідні рішення. В ході пленарного засідання депутатським корпусом заслухано інформацію завідувача сектором житлово комунального господарства райдержадміністрації Краснова О.О. про стан виконання заходів щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років., затверджено звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року, районну цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2019-2023 роки, внесено зміни до районного бюджету на 2018 рік, районної цільової програми «Доступна медицина», районної програми соціального захисту населення Новоукраїнського району. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району.

З прийнятими рішеннями , у визначений законом термін можна буде ознайомитися на сайті районної ради.

 

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада