Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

День пам'яті

26.11.2018

У суботу, 24 листопада в Україні відзначався День памяті жертв голодоморів. Цього дня по усій Україні відбулася акція « Запали свічку». Пройшов даний захід-реквієм і в Новоукраїнці .

Усі, бажаючі взяти участь у поминальному заході зібрались біля фасаду ЦПК «Ювілейний», хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять жертв Голодомору, які загинули від голодної смерті у 1932-33 роках.

Із фактами про геноцид проти українського народу та документальними свідченнями про переслідування та загибелі людей від голоду виступив директор Новоукраїнського краєзнавчого музею Микола Гаращенко.

Учасники заходу-реквієм траурною ходою вирушили до пам’ятного знака жертвам Голодомору, який встановлений біля храму Олександра Невського.

Запаливши свічки памяті , усі прийняли участь у поминальній панахиді за загиблими від Голодомору, яку відслужив біля пам’ятника жертвам Голодомору настоятель храму Олександра Невського отець Олександр. По закінченню панахиди, новоукраїнці поклали до підніжжя пам’ятника квіти та запалені свічки.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада