Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

урочисті заходи

07.12.2018

06 грудня 2018 року в сесійній залі Новоукраїнської районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера,  Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Усіх присутніх зі святами вітали, голова Новоукраїнської районної ради Валерій Савенко, перший заступник голови Новоукраїнської районної державної адміністрації Віктор Куртичан та Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний, які вручили ряд районних та міських відзнак волонтерам, військовослужбовцям та працівникам органів місцевого самоврядування.

Керівництво району подякували батьку нашого земляка Андрія Артеменка, який мужньо захищав честь і гідність нашої держави, а зараз поранений знаходиться у полоні та висловили підтримку його родині.

Після урочистої частини присутніх у залі вітали місцеві аматори сцени.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада