Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

07.12.2018

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати районної,

міської та сільських рад!

Вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!

Самоврядні ограни в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай це свято обєднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.

Бажаю наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.

З повагою

Голова районної ради

В. Савенко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада