Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

повідомлення

12.12.2018

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення засідання Ради регіонального розвитку Новоукраїнського району, яке відбудеться 19 грудня 2018 року о 12.00 год. в залі засідань Новоукраїнської районної державної адміністрації

за адресою: м.Новоукраїнка, вул. Соборна, 59

Під час засідання відбудеться представлення публічного звіту голови Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленка Віктора Володимировича про найбільш вагомі результати розвитку Новоукраїнського району за 2014-2018 роки та першочергові проекти і завдання, які заплановано реалізувати в Новоукраїнському районі у 2019-2021 роках.

 

Запрошені: начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, керівники підприємств, установ, організацій району, представники бізнесу, Громадська рада при районній державній адміністрації, представники громадських організацій, професійних спілок, районна газета «Новоукраїнські новини».

 

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада