Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

заходи

14.12.2018




Сьогодні, 14 грудня за участю керівництва району та міста, у приміщенні Новоукраїнської районної державної адміністрації відбулися заходи щодо вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Звертаючись до присутніх голова Новоукраїнської районної ради Валерій Савенко, голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Віктор Самойленко та Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний відзначили, що сьогодні робиться усе можливе, щоб допомогти у вирішенні проблем ліквідаторів – жителів нашого району та міста.

Керівники району та міста вручили ліквідаторам заслужені ратним подвигом нагороди.

Щирі слова вдячності тим, хто брав участь у невидимій війні з ліквідації техногенної катастрофи сказала і голова Новоукраїнської районної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Тетяна Ніколаєнко.

Свою творчість ліквідаторам та усім присутнім на заході подарували Павло Олійник, Наталія Білуха, Олександр Кожухарь.

По закінченні урочистостей усі присутні поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, вшанувавши пам'ять тих, чиє життя обірвав смертоносний атом.




До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада