Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Скликання чергової сесії районної ради сьомого скликання

28.03.2019

На підставі пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту 3.2.1. Регламенту районної ради:

  1. Скликати двадцять третю сесію районної ради сьомого скликання 17 квітня 2019 року о 10 годині в сесійній залі районної ради з порядком денним:

- про внесення змін до рішення районної ради від 19 грудня 2018 року № 390 «Про

районний бюджет на 2019 рік»;

- про хід виконання районної комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2016-2020 роки;

- про виконання районної програми забезпечення соціальним та впорядкованим житлом дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на період до 2018 року та затвердження районної програми забезпечення соціальним та впорядкованим житлом дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на період до 2021 року;

- інші.

  1. На сесію запросити депутатів районної ради, керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, міського та сільських голів, представників засобів масової інформації.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада