Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 23 сесії районної ради сьомого скликання

17.04.2019
17 квітня 2019 року відбулося пленарне засідання 23 сесії районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося 22 питання. Всі питання включено до порядку денного розглянуто з кожного питання прийнято відповідне рішення. В ході засідання депутати районної ради затвердили: заходи щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо - зимовий період 2019 - 2020 років; звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2029 року;  районну програму удосконалення  організаційного забезпечення діяльності ГУ ДФС у Кіровоградській області (Новоукраїнське відділення)  на 2019 рік; районну цільову програму щодо забезпечення соціальним та впорядкованим житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на період до 2020 року та районну програму розвитку освіти Новоукраїнщини на 2019 - 2021 роки, попередньо заслухавши звіти про виконання таких програм за попередні періоди також було затвердженно стату КНП "Новоукраїнська центральна районна лікарня» Новоукраїнської районної ради, утвореного в процесі реформування шляхом перетворення Новоукраїнської ЦРЛ. В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень було заслухано: заступник головного лікаря Новоукраїнської ЦРЛ  щодо виконання районної цільової соціальної програми протидії ВІЛ – інфекції СНІДу на 2015 – 2018 роки; головного бухгалтера КНП "Центр первинної медико - санітарної допомоги"  про виконання програми поліпшення матеріально – технічної бази та оснащення Комунального закладу «Новоукраїнський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» на 2014 – 2018 роки; начальника Новоукраїнського відділу поліції щодо стану виконання районної комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2016 - 2020 роки. Також було внесено зміни до районного бюджету, та до районної програми "Доступна медицина". Ряд питань стосувалися управління майном спільної власноті територіальних громад міста і сіл району. Депутатським корпусом було затверджено текст звернення до Голови Верховної Ради УКраїни, народного депутата Горбунова та голови Кіровоградської облдержадміністрації стосовно внесення змін до законопректу № 9333 "Про зміну меж районнів Кіровоградської області"
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада