Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 28 сесії

18.12.2019
18 грудня 2019 року відбулося пленарне засідання районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося 14 питань. Всі питання  влючено до порядку денного з усіх прийнято відповідні рішення. Головними питаннями пленарного засідання 28 сесії були:
- про виконання програми економічного і соціального розвитку Новоукраїнського району на 2019 рік, затвердження програми економічного і соціального розвитку району на 2020 рік та прогнозу до 2024 року;
- про районний бюджет Новоукраїнського району Кіровоградської області на 2020 рік.
Також в ході пленарного засідання депутатським корпусом було внесено зміни до:
районного бюджету на 2019 рік;
Комплексної програми соціальної підтримкиучасників АТО, операції Об"єднаних сил, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, операції Об"єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників - добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та вшанування пам"яті загиблих на 2014 - 2020 роки, програми;
районної програми "Доступна медицина".
В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень заслухано питання про стан виконання районної цільової  соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району та безпосередньо діяльності ради.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада