Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі інформує!

07.02.2020

Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі інформує!

Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі для поліпшення житлових умов населення в сільській місцевості надає державні пільгові кредити під 3 % річних, а саме: будівництво - до 300 тис. грн.; придбання житла - до 200 тис. грн.; реконструкція/капітальний ремонт-до 150 тис. грн.; альтернативне опалення - до 100 тис. грн.(придбання і встановлення обігрівальних пристроїв та приладів).

підключення газо -, водо -, електромереж - до 50 тис. грн..

Отримати кредит можуть громадяни, які постійно проживають (або переселилися для постійного проживання),, будують об’єкти кредитування в сільській місцевості (у селищах та селищах міського типу, розташованих поза межами міст) і працюють в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях сільського господарства, в особистих селянських господарствах, інших господарських формуваннях, що функціонують у сільській місцевості, соціальній сфері села, а саме: навчальних закладах, закладах культури, фізичної культури та спорту, охорони здоров’я, на підприємствах, в установах та організаціях переробних і обслуговуючих галузей агропромислового комплексу, на підприємствах, установах, організаціях, та формуваннях, зокрема: закладах торгівлі, транспорту і зв’язку, приватних та малих підприємствах у сфері побутового та комунального обслуговування населення (туризму тощо), розташованих у межах району, у містах районного значення, а також фізичні особи - підприємці та особи, на яких поширюється дія пунктів 19 і 20 частини першої статті 6 та абзацу четвертого пункту 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та громадяни України, які перебувають на обліку внутрішньо переміщених осіб.

Перелік документів на отримання кредиту :

1. Заява на ім'я голови обласного фонду.

2. Копія паспортів та ідентифікаційних номерів ДІЛ дружини (чоловіка).

3. Клопотання органів місцевого самоврядування про надання кредиту (з сільської ради де буде придбання та райдержадміністрації району).

4. Довідка про склад сім'ї та місце проживання.

5. Документи, необхідні для визначення платоспроможності. Позичальника: довідку про доходи позичальника і членів його сім’ї, одержані за попередні шість місяців, та/або довідку, видану органом місцевого самоврядування, про ведення особистого селянського господарства (з конкретним описом), довідка відповідного органу місцевого самоврядування про наявність (відсутність) земельної ділянки (паю), її розмір, декларація про одержані доходи за рік, засвідчена місцевою податковою інспекцією (для осіб, що займаються

„ підприємницькою діяльністю);

6. Довідка про працевлаштування на підприємстві, в установі та організації.

7. Довідка видана органом, що здійснює державну реєстрацію прав на нерухоме майно, про наявність (або відсутність) приватного житла;.

8. * Заява Продавця (власника житла) на ім'я голови обласного фонду про намір продати житло та земельну ділянку Позичальнику з визначенням вартості житла, умов та строків розрахунку за нього.

9. *3аява на перерахування коштів на особовий рахунок Продавця.

10. *Копія паспорту та ідентифікаційного номеру ДПІ Продавця.

11 .Експертна незалежна оцінка будинку який буде купуватись за кредитні

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада