Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

27 квітня 2020 року відбулося пленарне засідання Новоукраїнської районної ради сьомого скликання.

27.04.2020

27 квітня 2020 року відбулося пленарне засідання Новоукраїнської районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося 18 питань. За аргументованою пропозицією голови районної державної адміністрації питання «Про оренду майна спільної власності тертоіальних громад міста сіл Новоукраїнського району» було знято з розгляду. Отже депутати розглянули 17 питань. Найважливішим з яких було питання внесення змін до районного бюджету Новоукраїнського району, а саме виділення коштів на виконання заходів районної програми розвитку та функціонування коммунального некомерційного підприємства «Новоукраїнська центральна района лікарня. В ході засідання, яке з метою додержання карантиних заходів та запобігання поширенню короновірусної інфекції , проходило в глядацькій залі міського палацу культури «Ювілейний» депутатським корпусом було затверджено: району программу «Медичні кадри» на 2020 – 2023 роки; звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2020 року; базову мережу культури району у новій редакції; звіт про виконання річного фінансового плану КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Новоукраїнської районної ради; склад експертної комісії з присудження районної премії імені Василя Сухомлинського; склад комісії з питань призначення стипендій районної державної адміністрації і районної ради. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району та безпосередньо діяльності ради.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада