Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Новоукраїнська районна ТВК внесла зміни до складу сільської та селищних ТВК Новоукраїнського району

07.09.2020

Місцеві вибори

25 жовтня 2020 року

Новоукраїнська районна територіальна виборча комісія

Кіровоградська область

ПОСТАНОВА

м. Новоукраїнка

10:00

06 вересня 2020 року №4

Про внесення змін до складу Добровеличківської, Мар'янівської, Смолінської територіальних виборчих комісій у Новоукраїнському районі Кіровоградської області.

Розглянувши інформацію голова Новоукраїнської районної територіальної виборчої комісії Пахомова В.І. повідомила про те, що згідно пункту 1 частини 1 статті 9, статті 34, частини 1-3, 6, 9-15 статті 203 Виборчого кодексу України внести ряд замін до Добровеличківської, Мар'янівської, Смолінської територіальних виборчих комісій, Новоукраїнська районна територіальна виборча комісія постановляє:

1. Зробити заміни у: Добровеличківській селищній територіальній виборчій комісії, а саме припинити діяльність члена комісії Прищепу Ірину Василівну, включити до складу члена комісії Скоцеляс Володимира Миколайовича, 1966 року народження від Політичної партії "Опозиційна платформа – за життя"; Мар'янівській сільській територіальній виборчій комісії припинити діяльність заступника голови Шиян Тетяни Володимирівни та призначити на посаду голови виборчої комісії Бондаренко Станіслава Івановича, 1946 року народження, від Політичної партії "За майбутнє"; Смолінській селищній територіальній виборчій комісії припинити діяльність заступника голови комісії Михайлюк Алли Анатоліївни та призначити на посаду заступника голови комісії Шевченко Ольгу Олександрівну, 1988 року народження, від Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина"; припинити діяльність члена комісії Бершадської Тетяни Миколаївни, 1977 року народження, та включити до складу комісії Ляшенко Марину Володимирівну, 1985 року народження, від Всеукраїнського політичного об'єднання "Слуга народу".

2. Цю постанову вивісити для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів комісії у термін і у порядку, визначеному частиною 4 статті 37 Виборчого кодексу України, а також оприлюднити на веб-сайті Новоукраїнської районної ради у термін встановлений частиною 15 статті 203 Виборчого кодексу України.

Голова

Новоукраїнської районної територіальної

виборчої комісії В. Пахомова

Секретар

Новоукраїнської районної територіальної

виборчої комісії Н. Котлова

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада