Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Новоукраїнська районна ТВК внесла зміни до складу сільської ТВК

11.09.2020

Місцеві вибори

25 жовтня 2020 року

Новоукраїнська районна територіальна виборча комісія

Кіровоградська область

ПОСТАНОВА

м. Новоукраїнка

10:00

10 вересня 2020 року №6

Про внесення змін до складу Рівнянської сільської територіальної виборчої комісії Новоукраїнського району Кіровоградської області.

Розглянувши інформацію голови Новоукраїнської районної територіальної виборчої комісії Пахомової В.І. про те, що згідно п.1 ч.1 ст.9, ст.34, ч.1-3, 6, 9-15 ст.203 Виборчого кодексу України, про внесення заміни до Рівнянської сільської територіальної виборчої комісії, постановляє:

1. Внести заміну у складі Рівнянської сільської територіальної виборчої комісії, а саме припинити діяльність члена комісії Зарічної Катерини Олександрівни та включити до складу членом комісії Зайцеву Світлану Олександрівну, 1983 року народження, від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

2. Цю постанову вивісити для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів комісії у термін і у порядку, визначеному частиною 4 статті 37 Виборчого кодексу України, а також оприлюднити на веб-сайті Новоукраїнської районної ради у термін встановлений частиною 15 статті 203 Виборчого кодексу України.

Голова

Новоукраїнської районної територіальної

виборчої комісії В. Пахомова

Секретар

Новоукраїнської районної територіальної

виборчої комісії Н. Котлова

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада