Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

18 грудня 2020 року відбулося пленарне засідання другої сесії Новоукраїнської районної ради восьмог

18.12.2020
18 грудня 2020 року відбулося плннарне засідання другої сесії  Новоукраїнської районної ради восьмого скликання. Із 42 депутатів участь у пленарному засіданні взяли 38 депутатів.  До розгляду було запропоновано 34 питання. Усі питання розглянуто та прийнято відповідні рішення. В ході пленарного засідання депутатським корпусом затверджено: Регламент районної ради восьмого скликання; положення про Президію районної ради; програму щодо відшкодвування депутатам витрат пов"язаних з депутатською діяльністю. Внесено зміни до Новоукраїнського районного бюджету та бюджетів ліквідованих Добровеличківського, Маловисківського і Новомиргородського районів, які увійшли до складу новоутвореного Новоукраїнського району. Прийнято ряд питань щодо передачі майна спільної власності у комунальну власність новостворених громад. Особливо дискусійними були питання передачі майна на території колишнього Маловисківського району та депутам вдалося досягнути консенсусу та прийняти виважені рішення.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада