Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Голова районної ради видав розпорядження про скликання сьомої сесії районної ради восьмого скликанн

10.08.2021

На підставі пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту 3.2.1. Регламенту районної ради голова районної ради скликає сьому сесію районної ради восьмого скликання 26 серпня 2021 року на 11 годину в залі районної державної адміністрації з порядком денним:

  • про затвердження звіту про виконання районного бюджету Новоукраїнського району Кіровоградської області за І півріччя 2021 року;
  • про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2020 року № 15 «Про районний бюджет Новоукраїнського району Кіровоградської області на 2021 рік»;
  • інші.
На сесію запрошені депутати районної ради, керівники окремих структурни підрозділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, представники засобів масової інформації.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада